USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Із третього листопада в Ковелі закривають кафе, школи та садочки

2 Листопада 2020 18:54
У Ковелі встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Із третього листопада у місті посилюються карантинні обмеження. Відповідне рішення прийнято сьогодні на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС.

Про це повідомила Ковельська міська рада.

Загальноосвітні школи з 3 листопада перейдуть на дистанційне навчання. Призупиняється навчально-виховний процес у закладах позашкільної, дошкільної освіти та спорту, крім навчально-реабілітаційних центрів.

Заборонено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у галузі культури.

Не працюватимуть заклади громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо), торговельно-розважальні центри, перукарні.

У сфері торговельного і побутового обслуговування населення дозволено лише:

– реалізацію продуктів харчування, пального, засобів гігієни, лікарських засобів та виробів медичного призначення, ветеринарних препаратів, кормів, пестицидів та агрохімікатів, насіння і садівного матеріалу;

– банківську та страхову діяльність, а також медичну, ветеринарну практику, роботу автозаправних комплексів, технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів, технічне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонт комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

– торговельну діяльність та надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

– відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, які надають їх сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування).

У Ковелі перевезення громадським транспортом здійснюватиметься за умов заповнення пасажирами тільки сидячих місць та дотримання протиепідемічних вимог.

Станом на 09.00 год 02.11.2020 року в місті Ковелі зареєстровано 1 914 ймовірних випадків захворювання на COVID-19, з них 1 080 лабораторно підтверджених. 716 осіб одужали, продовжують хворіти 344 особи.

Зареєстровано 20 летальних випадків з них 19 померлих мали хронічні захворювання.

На сьогодні госпіталізованих у інфекційному відділенні 51 особа (9 осіб з інших районів). 20 осіб з лабораторно підтвердженими випадками захворювання на COVID-19, 4 з іншого району.

Серед захворілих по віковій категорії переважають особи працездатного віку. Зареєстровані спалахи на підприємствах СЛАТ «Тур», ТзОВ «Ковельсільмаш».

Серед навчальних закладів міста спалах зареєстровано у викладачів ліцею ім. Олени Пчілки та Ковельському медичному коледжі.

Перерва навчального процесу на канікули вплинула на завершення спалаху у ліцеї № 13, ліцеї № 3 ім. Лесі Українки, ліцеї № 7.

Продовжують хворіти викладачі ліцею № 11.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 2 Листопада 2020 19:29
вибори закінчились.....
бабо до дідо Показати IP 2 Листопада 2020 20:58
Дурнику - люди хворіють і помирають! Мізки провентилюй хоч трохи!
Сергій Показати IP 2 Листопада 2020 20:49
Всім надіти цак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus