USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Із російського пекла у Волновасі вивозять жінок і дітей. Фото

2 Березня 2022 23:06
Із Волновахи, де окупанти не припиняють вогонь, Донецька обласна військова адміністрація спільно з Нацполіцією вивезла близько двох сотень людей: дітей, жінок і людей поважного віку.

«Росіяни не припиняють вогонь по Волновасі, але ми разом із поліцією все одно вивозимо звідти людей. Цього разу нам вдалося витягнути з російського пекла близько 200 людей, серед них – жінки, діти та старші люди. Всі вони вже в безпеці», – повідомляють у Телеграм-каналі очільника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка.

Волноваху та навколишні населені пункти вже п’ятий день поспіль винищують російські війська.

Окупанти не тільки не дають змогу розгорнути гуманітарний «зелений» коридор для евакуації, а ще й розстрілюють тих, хто намагається виїхати самостійно.

«Сьогодні ми забрали волновасців із міста та сусідніх селищ, де вони знайшли тимчасовий притулок. Тільки з двох сіл було евакуйовано 17 волноваських дітей. Деякі не розмовляють від пережитого шоку. Серед врятованих – багато поранених.

Щиро дякую всім, хто з усіх сил намагається врятувати жителів Волновахи. Це місцева поліція, рятувальники ДСНС, військовослужбовці ЗСУ, медики, керівництво місцевої військової адміністрації.

Разом даємо відсіч ворогу не тільки у військовій сфері, але й в гуманітарній! Вистоїмо!» – наголошено у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus