USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Із парковки за луцьким драмтеатром просять дозволити повертати праворуч

13 Жовтня 2022 21:16
У Луцьку просять переглянути організацію виїзду з парковки, що в центрі за драматичним театром імені Тараса Шевченка. Ідеться про дозвіл водіям повертати направо – в бік Центрального універмагу міста.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Андрій Древс.

«Прошу дозволити та організувати виїзд автомобілів праворуч із парковки, розташованої позаду драмтеатру, на вулицю Словацького. Більшість жителів і гостей міста неодноразово користувалися безплатною парковкою для автомобілів, що між драмтеатром і Палацом культури, виїзд з якої дозволено лише в напрямку вулиці Богдана Хмельницького (ліворуч). Це створює кілька незручностей та проблем, яких можна уникнути.

А саме: розвантаження руху автотранспорту вулицею Богдана Хмельницького, зменшення навантаження на дорожнє покриття, розвантаження ще кількох додаткових вулиць, через які доводиться об’їжджати, щоб потрапити в центр», – вважає автор петиції.

Підтримати пропозицію Андрія Древса можна за посиланням. Аби міськрада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб.

Відзначимо, що нині з парковки за драмтеатром дозволено повертати тільки ліворуч, оскільки рух вулицею Богдана Хмельницького є однобічним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Драндулет Показати IP 13 Жовтня 2022 23:19
Хотілка без розширення ділянки дороги за драмтеатром залишається дулею для горобців.
Драндулет Показати IP 13 Жовтня 2022 23:31
Плюс виїзд з вул. Шевченка, в сторону ЦУМа стає проблематичним як і саме перехрестя Волі-Словацьного-Шевченка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus