USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Івано-Франківщині із палаючого котеджу «Салют Буковель» врятували 25 людей

6 Січня 2021 15:51
В селі Поляниця Яремчанської міської ради Івано-Франківської області через пожежу у котеджі евакуювали 25 осіб.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області, передає УНІАН.

Зазначається, що 6 січня о 03:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу триповерхового котеджу в селі Поляниця.

«Одразу після виявлення пожежі господарі повідомили мешканців про виникнення загорання та вивели з будівлі 25 людей на свіже повітря ще до прибуття рятувальників», - йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, на момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу будівля була повністю охоплена вогнем. Площа пожежі складала 250 кв. м. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні будівлі. Гасіння пожежі ускладнювалося високим пожежним навантаженням та поривами вітру, однак рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню. Завдяки діям вогнеборців було врятовано дві поруч розташовані будівлі готельного типу.

О 05:54 пожежу було локалізовано, а о 07:18 – ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, пожежа сталася в котеджі «Салют Буковель».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Павлик Морозов Показати IP 6 Січня 2021 16:26
Ось так візьми і виріши поїхати на три-чотири дні на свята відпочити у такі місця, як Яремче чи Карпати. Потім залишишся ще з голою дупою, як ці бідолахи, без одежі, документів та грошей. Добре, що хоча самі живі залишились. А це називається дуже просто: в одному будинку - перенасиченість людей + відпочиваючі нетверезі + включення обігрівачів, бо вночі холодно, а електропроводка не витримує такої напруги.
Реально Показати IP 6 Січня 2021 17:24
це житловий будинок називається "Салют Буковель"? Чи це готель?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus