USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Із луцьких очисних споруд вивезуть 170 тис. т мулу

11 Березня 2023 17:11
КП «Луцькводоканал» оголосив тендер на закупівлю послуг з очищення від осаду стічних вод мулових карт, відкритого майданчика КОС та біологічних ставків очисних споруд каналізації, що на вулиці Селищній, 90 у Луцьку.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 17 березня.

Очікувана вартість закупівлі становить 15 мільйонів гривень.

Відповідно до технічних вимог, учасник повинен надати послуги з очищення від осаду стічних вод мулових карт, відкритого майданчика КОС та біологічних ставків очисних споруд каналізації з подальшим вивезенням осаду до пунктів призначення.

При очищенні мулових карт учасник зобов’язаний ретельно їх очистити від осаду (мулу). При високій гідратності осаду стічних вод в мулових картах учасник зобов’язаний провести часткову дегідрацію осаду шляхом переміщення осаду з мулових карт в карти доосушки з подальшим очищенням карт доосушки.

Облікова кількість осаду, що підлягає очищенню, становить 170 тисяч тонн.

Навантаження, переміщення та розвантаження мулу здійснюється силами і засобами учасника.

Уся техніка, задіяна в наданні послуг, повинна бути обладнана приладами стеження за рухомими об’єктами (GPS-трекерами).

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, а також фінансової спроможності, яка підтверджується фінансовою звітністю.

Послуги мають надавати до 31 грудня 2024 року.

Читати ще: «Міська каналізація – не яма, в яку можна вкинути все». Що виявляють у лабораторії луцьких очисних споруд

Нагадаємо, торік було підписано субкредитний договір про реалізацію міжнародного проєкту з комплексної модернізації системи водопостачання та водовідведення в місті Луцьку. Термін реалізації – від трьох до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus