USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Із Луцька до військового шпиталю Кривого Рогу волиняни доправили гуманітарну допомогу

5 Травня 2022 07:28
Волиняни доправили німецький гуманітарний вантаж у Кривий Ріг.

Про це повідомили 4 травня у Волинській обласній раді.

Волинська делегація у складі першого заступника голови обласної ради Юрія Поліщука, довіреної особи очільник облради Григорія Недопада з гуманітарних питань Олександра Кулакова та керівника благодійного фонду «Турбота про» Андрія Ковальчука до одного з місцевих військових шпиталів.

Спеціалізація цього медичного закладу – реконструктивно-кісткова хірургія. Тут проходять лікування та реабілітацію чимало поранених бійців. Тому гуманітарний вантаж, який зібрали в Гамбурзі благодійний фонд “ASB Ortsverband Hamburg-Mitte e. V.” та організація українських діаспорян “Feine Ukraine – Verein der deutsch-ukrainischen Zusammenarbeit”, волиняни вирішили передати саме сюди.

Читати ще: Ліки, медичне обладнання, засоби гігієни та продукти: з Німеччини до Луцька відправили 20 тонн гуманітарної допомоги

Серед доправленого – милиці, інвалідні візки, ходунки, хірургічні та функціональні ліжка, ліки, системи для переливання розчинів, катетери, глюкометри, медобладнання. Окрім медичних засобів, шпиталь також отримав засоби гігієни та дезінфекції, матраци, постіль, посуд та бокси для їжі, чай, консерви, сироп, ємності для води і палива, бронежилети.

«Волиняни висловлюють щиру вдячність депутатові Криворізької міської ради Олександру Фастовцю та очільнику Криворізької районної військової адміністрації Євгену Ситниченку за організацію логістики транспортування гуманітарної допомоги з Луцька до Кривого Рогу», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus