USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Із «крилатої піхоти» – в артилеристи: у волинській теробороні служать рідні брати

21 Грудня 2022 08:08
Михайло та на чотири роки старший Павло – рідні брати, служать в одному розрахунку артилерійського підрозділу Волинської бригади тероборони.

Михайло є командиром гармати, Павло – навідником, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

Свого часу обидва брати відслужили «строчку» в аеромобільних військах (колишня назва десантно-штурмових військ). А менший із них у 2014-2015 роках ще й брав участь в АТО.

«З «крилатої піхоти» ми перекваліфікувалися на артилеристів. Але то, певно, батькові гени далися взнаки – він ще за радянських часів проходив строкову службу артилеристом у Монголії», – усміхаючись, розповідає Михайло.

Читати ще: На волинського тероборонівця із позивним Зять удома з Перемогою чекають майже 100 родичів

«Ми з братом прийшли до військкомату добровольцями в перший день широкомасштабного вторгнення. Прийшли для того, аби наші діти не знали, що таке російське ярмо, і щоб брудний російський чобіт ніколи більше не топтав нашу святу землю», – додає Павло.

До речі, брати одностайні у своїх прогнозах щодо закінчення війни: «Тільки Перемога! Тільки Україна! Причому дуже хороші новини з фронтів на нас чекають ще до настання літа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Манергейм Показати IP 21 Грудня 2022 08:54
Ну і бездарні у вас військоматівські трудяги. Не доцільно воїнів десантників з навчальним досвідом, навчально-бойовим досвідом з реальним бойовим досвідом скеровувати для проходження служби у війська тероборони
Ххх Показати IP 21 Грудня 2022 17:13
Я,служу разом з ними.також до того проходив службу механіком _водієм бмп.тепер в артилерії.і тут від нас більше користі,як в піхоті.А попередній коментатор нехай ,так як ми іде добровольцем,і несе службу ,де пошлють.а потім висловлює своє бачення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus