USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Із корпусу луцького вишу зроблять креативний хаб Art Tech

23 Травня 2023 07:44
Навчально-лабораторний корпус Б-3 Луцького національного технічного університету, що на вулиці Львівській, 75, реконструюють із пристосуванням під креативний хаб Art Tech.

Про це йдеться на сайті держзакупівель, де вищий навчальний заклад оголосив торги на відповідні роботи. Аукціон розпочнеться 24 травня.

Очікувана вартість реконструкції – 21,365 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, реконструкція навчально-лабораторного корпусу під креативний хаб Art Tech включатиме такі роботи: розбирання стін, перегородок, фундаментів, заміна вікон і дверей, улаштування фундаментів, мурування стін, гідроізоляція стін і фундаментів, улаштування перекриттів, виготовлення і встановлення протипожежних сходів, улаштування покриття з металочерепиці, навішування водостічних труб, мурування покриттів із керамічних плиток, опорядження та утеплення фасадів, ремонт водопроводу, господарсько-побутової каналізації, реконструкція електроосвітлення, влаштування ліфта тощо.

Термін виконання робіт – до 15 червня 2026 року.

Нагадаємо, на території університету облаштують вуличний лекторій.

Як ми писали, Луцький національний технічний університет також планує реконструкцію навчально-лабораторного корпусу №2 з пристосуванням у платформу цифрового розвитку DIGITAL INNOVATION SPACE (DISpace).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Alex Показати IP 24 Травня 2023 02:29
ще один будиночок на Teneriffa буде для ректорині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus