USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Із дубинкою, молотком і ножем: у Луцьку пара напала на комунальників

23 Травня 2023 11:51
Інцидент стався в Луцьку на вулиці Захарова. Там працівники «Луцьктепла» проводять заміну тепломереж. Місцеву пару обурило, що в них немає гарячої води. Виправляти ситуацію вирішили радикально.

Очевидці надіслали відео інциденту. Що йому передувало, з’ясовує поліція, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як розповіли самі комунальники про інцидент, місцевій мешканці не сподобалося, що в неї немає гарячої води, бо ж працівники «Луцьктепла» саме замінювали тепломережу.

«Ходила, нецензурно висловлювалася. Потім підійшов її чоловік. Почав кричати: «Давайте скоріше воду проводьте». Почав лаятися. Йому сказали, аби він ішов і не заважав працювати. Він пішов додому, вдягнувся в усе чорне, маску надягнув на лице. В одній руці – молоток, у другій – ніж. І почав бігати за працівниками. Ми викликали поліцію. І він утік», – розповів майстер ремонтної бригади Сергій Шестуха.

Він пригадав, що після того, як бригада пообідала і повернулася до роботи, чоловік уже чекав на них.

«Він уже чекав. Була жінка. Вони мали дубинку, ніж. І знову почали кидатися на працівників. Він цеглиною одному з працівників розбив голову. Його почали заламувати, поклали на землю. Жінка почала кидатися загородженням, кинула його в працівника, почала відходити назад і впала в люк», – сказав майстер.
У поліції розповіли, що розслідують інцидент. Відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне легке тілесне ушкодження».

«Чоловік і жінка, які конфліктували з працівниками, мали ознаки алкогольного сп’яніння. Також чоловік бігав за працівниками з палицею, предметом, схожим на кухонний ніж. Після того, як була проведена експертиза співробітнику «Луцьктепла», було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – прокоментувала речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

До слова, комунальники повідомили, що цього тижня заміну тепломережі мають завершити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Він Показати IP 23 Травня 2023 12:13
Який район, такій новини
Микола Показати IP 23 Травня 2023 12:16
який дебіл порушив по ст.125 КК коли там явне хуліганство
Макс до Микола Показати IP 23 Травня 2023 13:35
Яка країна така й поліція
Андерсон до Микола Показати IP 23 Травня 2023 15:14
Чудеса. А чинуші, що палив з калаша по людям, тому хуліганку шиють!!!
Українець Показати IP 23 Травня 2023 15:23
Судячи з того, як такі працівники працюють то радикальні методи таки потрібні, якщо влада/керівництво "Луцьктепло" не може проконтролювати якість і швидкість роботи, то за це беруться місцеві жителі. Все логічно. (ХОЧА ЦЕ ПЕРЕБОР)
Alex до Українець Показати IP 23 Травня 2023 23:32
Якість і швидкість роботи? Ах ах ха ... Там дві ,,сольових,, Голови на Людей напали... Наркотики зло...
джем Показати IP 24 Травня 2023 15:13
Бумеранг там миттєво спрацював, мужик відхватив по черепку знаком і ще надодачу розводним ключем по ногам, а дамочка розчахнулася в колодязі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus