USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Італію охопила сильна повінь: є загиблі, тисячі людей евакуйовано

17 Травня 2023 15:02
Північ Італії охопила потужна повінь, внаслідок якої вже загинули дві людини і тисячі були евакуйовані. Влада попереджає, що найгірше – попереду, адже опади тривають.

Про це повідомляє Reuters.

Оскільки під час повені в Італії річки почали виходити з берегів, люди змушені рятуватися на дахах будівель. Звідти їх евакуюють рятувальники на вертольотах та гумових човнах.

Наразі відомо про кількох зниклих безвісти людей унаслідок повені. Точну кількість зниклих влада країни наразі назвати не може. У медіа є інформація про щонайменше чотирьох зниклих осіб.
Видання звертає увагу на почастішання погодних катаклізмів у Італії останнім часом. Зливові дощі на півночі країни почалися після тижнів посухи, яка висушила землю, знизила її здатність поглинати воду та посилила вплив повеней.

Читати ще: Цього літа на Європу чекає екстремальна спека, – вчені
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 18 Травня 2023 04:32
Берлусконі мав би зателефонувати путіну накшалт: "Ідіот, припини ! подивися, що в нас ! а ти нівечиш природу, в Чорному морі із-за бойових дій загинуло 50 тис. дельфінів ! що ми залишимо нашим малим байстрам ?"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus