USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Італія ввела обов'язкову COVID-вакцинацію для людей від 50 років

6 Січня 2022 08:58
Італія ввела обов’язкову вакцинацію від коронавірусу для людей старших за 50 років. Відповідне розпорядження було схвалено на засіданні уряду ввечері 5 січня.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Reuters.

Працівники, яким за 50 років, повинні будуть показати медичні талони, які підтверджують, що вони були вакциновані або недавно одужали від COVID-19. Інакше їм загрожує усунення від роботи із середини лютого.

Раніше невакциновані могли виходити працювати лише за негативного результату тесту кожні два дні.

«Тим, кому за 50, хто не працює, доведеться або робити щеплення, або зазнавати санкцій», – попередили в уряді.

Прем’єр-міністр Маріо Драгі пояснив, що влада орієнтується на людей віком понад 50 років, оскільки вони є категорією осіб з найбільшим ризиком госпіталізації. А їхня вакцинація потрібна, щоб зменшити тиск на лікарні та врятувати життя.

Нові правила були погоджені після того, як в Італії було зареєстровано рекордні 170 тисяч випадків коронавірусу, а смертність досягла найвищого рівня з весни 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus