USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Історія, як у кіно: бойовий медик взяв у полон 8 окупантів. Відео 18+

20 Червня 2022 12:11
Про цей випадок можуть зняти фільм. А все тому, що наш мужній медик взяв у полон вісьмох окупантів. І це просто треба бачити на власні очі.

Російські військові вкотре довели, що вони найкраще вміють хіба що красти. Але цього разу їм не поталанило, бо далеко з награбованим вони не пішли, пише 24 канал.

Наші військові саме отримали новеньку форму. Але оскільки бої тривають, то часу на розбирання обновок у них просто не було. Тож хлопці вбрання залишили на потім та розійшлись по своїх позиціях.

Пізніше військовий медик повернувся, щоб щось з одягу собі взяти. І тут він побачив дивну картину. У формі українських військових уже копирсаються загарбники. Він довго не думав і просто взяв у полон окупантів. Так, восьмеро бійців «другої армії світу» не дали раду одному військовому медику.

Невдовзі до медика прийшли побратими. Не стримував емоцій командир. Його обурило те, що окупант нахабно взув його берці.

Зауважимо, що цим вісьмом ще дуже поталанило. Чого не скажеш про тих російських військових, які щоденно поповнюють статистику втрат ворога.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus