USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Ішов по продукти: як на війну проти України відправляють чоловіків із «ЛНР»

8 Березня 2022 20:21
Бойовиків так званої «ЛНР» мобілізують безпосередньо на вулиці й відправляють на війну, навіть не навчивши тримати в руках зброю.

Черговий міф про непереможну армію РФ розвінчує ще один полонений вояка, повідомляє Служба безпеки України.

Як пригадав полонений, він вийшов 1 березня по продукти. Його зупинили на вулиці, забрали паспорт, посадили в автобус, відвезли до якоїсь будівлі, де він разом з іншими чоловіками пробув до ранку. Тоді їх погрузили в самоскид.

«Нас поставили біля танків, сказали воювати, поки нас не змінять. Почався обстріл, ми застрибнули в танк. Ми не стріляли, бо не знали нічого», – сказав полонений із Алчевська.

Він додав, що не хотів воювати. Припускає: його могли розстріляти, якби відмовився «служити».
Читати ще: Ночували на свинофермі і здалися першому чоловіку, який трапився на шляху, – полонені російські окупанти

Нагадаємо, українські спецслужби продовжують перехоплювати розмови російських окупантів. Недавно в мережі з'явився запис розмови солдата РФ, який розповідав, що багато його товаришів по службі відмовляються воювати з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аня Показати IP 8 Березня 2022 20:54
Не викликає довіри

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus