USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Іран у найближчі місяці посилить військову допомогу Росії, – британська розвідка

10 Грудня 2022 23:46
Підтримка Іраном російських військових, ймовірно, зросте в найближчі місяці. Росія намагається отримати більше зброї, включаючи сотні балістичних ракет.

Про це йдеться у щоденному огляді Міністерства оборони Великої Британії, передає ТСН.

За даними розвідки, натомість Росія, найімовірніше, запропонує Ірану безпрецедентний рівень військової та технічної підтримки, що трансформує їхні оборонні відносини.

Росія витратила значну частину запасів балістичних ракет малої дальності SS-26 «Іскандер», які несуть боєголовку вагою 500 кг на відстань до 500 км.

Читати ще: Росія знову замовила в Ірану сотні дронів та ракет, – DPA

«Якщо Росії вдасться поставити на озброєння велику кількість іранських балістичних ракет, вона, найімовірніше, використає їх для продовження та розширення кампанії ударів по критично важливій інфраструктурі України», – зазначають у британській розвідці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Грудня 2022 01:59
Піндоси іранські
Патрiот Показати IP 11 Грудня 2022 11:31
Слово " пiндоси " мае тiльки одне значения.не можуть Бути " американцi iранськi" . Iнтелектуал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus