USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Іран планує збільшувати постачання озброєння Росії, – розвідка Ізраїлю

23 Грудня 2022 15:07
Іран має намір розширити постачання передової зброї Російській Федерації. Тегеран намагається ховати свою діяльність «під завісою таємності».

Про це заявив керівник ізраїльської розвідки «Моссад» Давид Барнеа, пише ТСН.

«Ми попереджаємо про подальші наміри Ірану, які вони намагаються зберегти в таємниці, – про поглиблення та нарощування поставок передової зброї до Росії, розширення проєкту зі збагачення урану та посилення атак на дружні (Ізраїлю – Ред.) мусульманські країни в регіоні», – сказав він.

За словами Барнеа, також Тегеран має намір розширити проект зі збагачення урану. Ізраїль не допустить того, щоб у розпорядженні іранського режиму з’явилася ядерна зброя.

«Не тільки найближчими роками, ніколи. Це моє зобов’язання, це зобов’язання Моссаду», – наголосив він.

Нагадаємо,Іран вибухнув погрозами в бік України після виступу президента Зеленського в американському Конгресі. Мовляв, «стратегічне терпіння цієї держави не безмежне». Речник МЗС Ірану Насер Канаані влаштував істерику, заявивши, що його країна нібито ніколи не передавала Росії свого озброєння.

Як ми писали, згідно з інформацією Міноборони Британії, підтримка Іраном російських військових, ймовірно, зросте в найближчі місяці. Росія намагається отримати більше зброї, включаючи сотні балістичних ракет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пес Патрон Показати IP 23 Грудня 2022 20:04
бомбити чурбанів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus