USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Інвалід» за $8 тисяч: на Волині судитимуть двох правоохоронців за переправлення ухилянтів

13 Червня 2024 14:14
Працівники ДБР завершили розслідування стосовно двох волинських правоохоронців, які переправляли чоловіків за кордон під виглядом інвалідів.

Про це інформує пресслужба ДБР.

Посадовець одного з правоохоронних органів на Волині вирішив налагодити схему переправлення ухилянтів. Свої послуги він оцінив у 8 тис. доларів США. В одному з епізодів, клієнт на кордоні назвав заздалегідь обумовлений пароль спільнику правоохоронця – прикордоннику, після чого був оформлений як «особа з інвалідністю за наявності посвідчення». При цьому жодних підтверджувальних документів він не надавав.

Читати ще: Скандал у Володимирі: на хабарі спіймали заступника начальника поліції

Правоохоронець брав гроші трьома траншами: 4,5 тис. доларів США за початок підготовки до виїзду за кордон, 1,5 тис. доларів США безпосередньо перед виїздом. 2 тис. доларів США після виїзду за кордон мала вже передати довірена особа.

Фігуранта було затримано саме під час отримання від посередника залишку коштів.

Правоохоронці обвинувачуються в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Читати ще: Двоє волинських прикордонників переправили за кордон 207 ухилянтів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Леся Показати IP 14 Червня 2024 14:17
Ніде не чути, щоб когось посадили, ні поліцейських, ні суддів, ні прокурорів, ні митників. Ці новини фейкові, щоб "дурні люде" думали, як файно борецця наша Держава з корупцією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus