USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.50 10.72

Інтернет-магазин прикрас «Ювелірна Карта» – те, що дарує радість*

18 Лютого 2021 14:38
Кожна дівчина мріє купити або отримати в подарунок красиве кольє або каблучку. Але ходити магазинами не завжди зручно. На допомогу прийде «Ювелірна Карта». Це ювелірний магазин, який працює в режимі онлайн. Все, що потрібно зробити покупцеві, – перейти на сайт, обрати прикрасу і оформити замовлення. Завдяки цьому покупка дорогоцінних аксесуарів стає легкою, а результат радісним.

З чого все починалося?

Історія цього магазину почалась в 2000-х роках. Тоді майстри компанії виготовляли на замовлення перші золоті каблучки, сережки, кулони і т.д. Масова ж торгівля почалась лише через рік. Вона була настільки успішною, що сьогодні цей бренд налічує 20 фірмових магазинів по всій Україні.

Онлайн-магазин створено в 2005 році. І він став одним з перших в Україні. Завдяки тому, що компанія вже встигла завоювати довіру людей, сайт «Ювелірна Карта» з перших днів став користуватися неабияким успіхом.

Компанія пропагує три основні цінності: висока якість, надійність і доступні ціни. Саме тому три роки поспіль «Ювелірна Карта» стає мережею з продажу ювелірних прикрас № 1 в Україні згідно з всеукраїнським голосуванням «Українська Народна Премія».

Які прикраси є на сайті?

У цьому інтернет-магазині покупці зможуть знайти такі аксесуари:

- Жіночі каблучки і ​​чоловічі печатки. Вони стануть чудовим подарунком для другої половинки. Всі каблучки створені професіоналами своєї справи.

- Сережки. На сайті представлений величезний вибір цих прикрас. Налаштувавши параметри фільтрів, можна знайти сережки із золота різного кольору, з камінням і без нього. Також можна налаштувати в фільтрі показ різних видів сережок.

- Ланцюжки. Вони прикрашатимуть вашу шию. Застібки і плетіння виконані дуже якісно, ​​тому прикраса буде довго тішити власника.

- Кулони з золота. Вони роблять образ загадковим і неповторним. На сайті представлені романтичні, релігійні, символічні і інші кулони.

- Ладанки. Вони складаються з золота точної проби і зображення святого. Ладанки є символом прихильності до релігії.

- Золоті хрестики. Покупці зможуть знайти як прості моделі, так і декоровані камінням. У магазині представлений асортимент і для католиків, і для православних.

- Браслети. Це чудова прикраса, яка зможе підкреслити красу жіночих рук і доповнити образ.

- Діаманти. На сайті представлені тільки сертифіковані дорогоцінні камені. Їх якість підтверджено спеціальними атестатами.

- Інші аксесуари. До цієї категорії відносяться брошки, брелоки, вироби для пірсингу, прикраси для волосся, а також запонки.

Купуючи прикрасу в «Ювелірній Карті», людина може бути впевненою в її міцності і довговічності. Все тому, що досвідчені майстри-ювеліри працюють у замкненому циклі, створюючи вишукані моделі із золота, починаючи від ескізу майбутнього виробу і аж до прискіпливого контролю якості готової прикраси.
Ціни на сайті і використання сервісу

Ціни – це те, чим може похвалитися фірма. Адже вони одні з найбільш вигідних і доступних в Україні. Вартість виробу визначається, як правило, такими складовими:

- Середня вартість 1 грама золота на ринку. Від неї відштовхується виробник.

- Використання високоефективного обладнання провідних світових виробників для створення найскладніших ювелірних композицій.

- Наявність спеціальних пропозицій і акцій. Найчастіше вони стосуються новинок.

Що стосується зручності сайту, то на ньому легко знайдуться прикраси за такими параметрами: тип і колір металу, тематика прикраси, тип і колір вставки, вид покриття і стиль. Застосовуючи ці фільтри, будь-який клієнт зможе знайти омріяний золотий аксесуар.

Ще одна перевага інтернет-магазину Ювелірна Карта в постійному оновленні та поповненні асортименту золотих прикрас. Регулярно з’являються нові дизайнерські рішення та ексклюзивні моделі.

«Ювелірна Карта» цінує своїх покупців і постійно працює над тим, щоб ставати кращими. Саме тому сайт користується заслуженим успіхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus