USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Інноваційна металообробка від компанії Magnet: точно, якісно, швидко*

12 Грудня 2023 18:50
Сучасні можливості обробки металу постійно вдосконалюються, інтегруючи передові технології, такі як лазерна обробка металу на верстатах ЧПУ, що дозволяє досягати максимальної точності. Ця техніка також вирізняється здатністю до швидкого вирізання складних конфігурацій з металу, зменшуючи при цьому відходи матеріалу та час виробництва. Саме тому металообробка на замовлення від компанії MAGNET набуває популярності, оскільки вона відповідає специфічним запитам клієнтів, розрахованих на виготовлення складних технічних пристроїв та агрегатів.

Які переваги надає обробка металу на верстатах ЧПУ?

Використання систем з числовим програмним управлінням (ЧПУ) забезпечує високу продуктивність. Машини такого типу суттєво розширюють спектр можливостей:

– комплексна металообробка – включає різноманітні операції, такі як фрезерування, свердління, шліфування, перфорація, гнуття металу, лазерне різання;

– швидкість виготовлення замовлення – значно прискорюється виробничий цикл;

– робота з матеріалами різної щільності та походження – ЧПУ налаштовується під опрацювання виробів з різних матеріалів.
Тому металообробка металу за допомогою сучасного обладнання з ЧПУ приносить безліч переваг, серед яких основною є зниження виробничих витрат завдяки правильній розробці викройки з використання ПЗ. Автоматизація процесів забезпечує підвищення якості продукції, гарантуючи точність виконання технічного завдання з можливістю створення ідентичного результату в потрібній кількості.
Послуги з металообробки: за якими принципами налаштуються верстати?

Сучасні установки здатні виконувати велику кількість задач завдяки встановленому програмному забезпеченню. Передове обладнання здатне виконувати різноманітні типи обробки:

– ротаційна – виріб обертається навколо своєї осі;

– послідовна – деталі створюються поступово за певною послідовністю кроків;

– паралельна – кілька процесів виконуються одночасно на різних частинах деталі;

– комбінована – поєднання різних методів обробки для комплексного вирішення задач.

Завдяки програмному забезпеченню, ці машини здатні адаптувати та змінювати геометрію обробки, відповідно до конкретних вимог, це пропонує також компанія MAGNET. Завдяки високій кваліфікації спеціалістів, сучасні машини повністю автоматизують процес виробництва. Оператори відповідають лише за коректне програмування машин та завантаження матеріалів, в той час, як всі інші задачі, обладнання виконує самостійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus