USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Інгулець» – «Волинь»: напередодні

7 Вересня 2019 21:47
У неділю, 8 вересня, ФК «Волинь» проведе гостьовий поєдинок у Петровому Кіровогорадської області, де зіграє з «Інгульцем». Початок – 17:30. Пряма трансляція – Youtube-канал «Інгульця» та телеканал «Аверс», інформує пресслужба лучан.

«Інгулець» протягом останніх сезонів гучно заявляє про свої амбіції, ну а наш клуб взагалі ще три місяці тому зупинився за крок від Прем’єр-ліги. Тож у, без сумніву, одному із центральних матчів туру на "хрестоносців" чекає лобовий поєдинок конкурентів у боротьбі за підвищення у класі.

«Інгулець» влітку зміцнів та змужнів, додавши до свого і так досить добре укомплектованого колективу декількох серйозних новачків – зокрема, рамку фіналіста Кубка України захищає ексволинянин Богдан Шуст. А взагалі у розпорядженні Сергія Лавриненка – досить боєздатна машина, яка особлива сильно виглядає у рідних стінах - перші очки на стадіоні «Інгулець» червоно-жовті втратили лише тиждень тому в поєдинку із «Минаєм» (1:1). Особливо потрібно буде стежити за атакувальними гравцями – Ніка Січінава та Олександр Мішуренко на двох забили п’ять голів, а наддосвідчений Олександр Акименко за необхідності може забивати, вийшовши під час поєдинку – як у матчі проти запорізького «Металурга». Команда досить сильно налаштовується на окремо взяті поєдинки, чому доказом є хоча б минулорічний Кубок України – тож і на «Волинь» господарі вийдуть із особливою мотивацією.

«Волинь» ніяк не може набрати форму саме у гостьових поєдинках, де поки що у чотирьох іграх набрала лише два очки, а всі три свої перемоги святкувала у трьох домашніх матчах. Утім, сім набраних очок у трьох останніх іграх, а також «ворота на замку» проти «Оболоні Бровара» та «Кременя», безсумнівно, додають упевненості Андрію Тлумаку та його підопічним. Міха Горопевшек продовжує забивати та уже знаходиться серед кращих бомбардирів чемпіонату, продовжує бути винятково продуктивним Денис Кожанов, уперше у чемпіонаті за «Волинь» першим дотиком після виходу на поле три дні тому забив Віталій Пономар. З невеликих проблем – ушкодження Ростислава Волошиновича, Тараса Михалика та Амбросія Чачуа. Утім, «Хрестоносці» уже довели, що в команді відмінна взаємозамінюваність, а тому готові у Петровому здобути максимальний результат.

VERSUS

Перший матч між собою команди провели ще чотири роки тому, і тоді прем’єрлігова «Волинь» упевнено здолала друголіговий «Інгулець» на виїзді (2:0). Позаминулого сезону в двох конкурентних матчах сильнішими були все ж підопічні Лавриненка (1:1 у Луцку, 0:1 у Петровому, причому двічі «Волинь» засмучував Акименко). А у попередньому сезоні «Волинь» зіграла унічию на виїзді (1:1 з голом Кожанова), а забиті захисниками – Сергієм Сімініним та Міхою Горопевшеком – м’ячі принесли «Хрестоносцям» перемогу на рідному «Авангарді» – 2:1.
Також у «Інгульці» одразу четверо ексфутболістів «Волині». Взимку до команди із Петрового приєднався Артем Щедрий, а влітку – досвідчений Богдан Шуст, а також Володимир Коробка та Олег Марчук, які ще торік грали за нашу команду. До слова, Коробка, якому так і не вдалося відзначитися в офіційному матчі за «Волинь», в останньому кубковому матчі «Інгульця» проти «Металіста 1925» відзначився чудовим голом – тож і від нього можна чекати в матчі особливого настрою.

АРБІТРИ

Головним арбітром зустрічі буде Олександр Титов з Донецька. У попередньому сезоні він розпочав обслуговувати матчі Першої ліги і двічі працював на матчах «Волині». У одному із них у 7-му турі наша команда несподівано поступилася вдома «Оболоні Бровару» (2:4), а у 20-му турі у номінально гостьовому, а фактично – домашньому матчі проти «Сум» здобула розгромну перемогу (7:0). Асистенти арбітра – Сергій Соботюк (Житомир) та Сергій Толмачов (Маріуполь). Резервний арбітр – Денис Федан (Олександрія). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Інгулець» (Петрове, Кіровоградська область)

Рік заснування: 2013

Кольори клубу: червоно-жовті

Офіційний сайт клубу:http://www.ingulec.com/

Головний тренер: Сергій Лавриненко

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 7 (7 матчів, 3 перемоги, 2 нічиї, 2 поразки, різниця голів 8:5, 11 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus