USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Імплантація зубів та її переваги для здоров'я ротової порожнини*

21 Грудня 2023 17:14
Стоматологія сьогодні зазнала значного прогресу, зокрема у сфері імплантації зубів. Одним з провідних центрів, який пропонує широкий спектр стоматологічних послуг, є медичний центр Мед-Део. Щоб отримати детальну інформацію про послуги, відвідайте сайт центру https://www.med-deo.com.ua/uk.

Що таке імплантація зубів?

Імплантація – це сучасний метод відновлення втрачених зубів за допомогою імплантів, які встановлюють у щелепну кістку. Цей метод дозволяє не тільки відновити естетику, але й функціональність зубів.

Переваги імплантації зубів

Імплантація вважається одним з найбільш ефективних способів відновлення втрачених зубів, який має низку переваг.

Покращення зовнішнього вигляду

Імпланти мають вигляд і відчуваються як власні зуби, що не тільки значно покращує естетику усмішки, але й додає впевненості.

Збереження здоров'я щелепної кістки

Імплантація допомагає зберігати щелепну кістку, запобігаючи її атрофії, яка зазвичай відбувається після втрати зубів. Це забезпечує здорову структуру обличчя та сприяє тривалому збереженню здоров'я ротової порожнини.

Підвищення комфорту

На відміну від знімних протезів, імпланти не провокують подразнення слизової оболонки рота і не обмежують вибір їжі.

Покращення мови

З відновленими зубами легше говорити, не боячись, що протези можуть вислизнути або зрушитися. Це важливо не тільки для ясності мовлення, але й для загального комфорту спілкування.

Довговічність

За правильного догляду імпланти можуть прослужити все життя. Вони стійкі до зношування і не потребують частих замін.
Як відбувається процедура імплантації?

Процедура імплантації зубів – це комплексний та багатоетапний процес, який вимагає точного планування та високої кваліфікації стоматологів. Основні кроки імплантації зубів:

консультація і планування: первинна консультація та ретельне планування лікування;

підготовка щелепи: підготовка місця під імплант, іноді з використанням кісткової пластики;

встановлення імплантата: хірургічне встановлення імплантата в кістку щелепи;

освоєння імплантата: період загоєння й інтеграції імплантата з кісткою;

фіксація коронки або протеза: встановлення зубної коронки або протеза на імплантат.

Імплантація зубів є важливим внеском у стоматологічне здоров'я, що пропонує тривале, естетичне та функціональне відновлення втрачених зубів. Вибір якісного медичного центру, такого як Мед-Део, є ключовим для успішного результату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Реально Показати IP 21 Грудня 2023 17:54
Це все добре, ви ще ціни напишіть.
Зубна Фея Показати IP 21 Грудня 2023 18:12
Чому ніхто не пише, що у нас правильно ставити імпланти ніхто не вміє в іншому випадку як пояснити, що виробник імплантів дає довічну гарантію на свій виріб, а протезист (у 99% він же і терапевт-стомалог) пацієнту дає гарантію, що імплант йому прослужить максимум це 5 років???
Віталій до Зубна Фея Показати IP 21 Грудня 2023 21:11
Виробник молотка може теж Вам дати довічно гарантію на нього. А ось коли майстер починає ним забивати цвяхи то молоток теж може попсуватись, так і імпланти як лежать в шухляді з ними все гаразд а коли ви починаєте ними жувати і вишатувати з кістки тоді починаються проблеми... Хоча не у всіх і не завжди все залежить від стану ротової порожнини та кістки ті хто дбають про свої зуби мають результат А ті що скаржаться на всіх і на все то паста погана то лікар пломбу погано поставив то видалив не так то й мають результат... :( в Луцьку достатньо хороших імплантологів і ціна доступна
Зубна Фея до Віталій Показати IP 22 Грудня 2023 17:15
Не згідний з Вами. Лікар завжди буде розказувати, що винен - не він, а виробник. Лікар повинен працювати із виробником, тоді виробник буде радити лікаря. А то у нас всі підряд ставлять корейські імпланти МультиДжет, а коли запитуєш представника виробника до якого лікаря йти називає дві фамілії. Як думаєте про що це говорить?
Олена Показати IP 21 Грудня 2023 20:25
Це для кого стаття? Для тих, хто на звичайну пломбу не може нашкребти бо ціни космічні, а зарплати мізерні? Ви ще напишіть які діаманти краще вдягнути до новорічного столу, дуже актуально для нас.
до речі Показати IP 21 Грудня 2023 22:58
порадьте будь ласка не дорогого і хорошого стоматолога. дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus