USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ілон Маск втратив перше місце у списку мільярдерів

15 Грудня 2022 00:18
Американський бізнесмен Ілон Маск втратив перше місце у рейтингу Real Time Billionaires. Минулої доби він втратив 4,5 мільярда доларів, або 2,49% всього свого капіталу. Його обійшов президент Louis Vuitton Moet Hennessy Бернар Арно із Франції.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Forbes.

За даними журналу, статки засновника компаній Tesla і SpaceX оцінюються в 176,8 млрд доларів, а глави LVMH - в 188,6 млрд доларів.

Минулої доби Маск втратив 4,5 млрд доларів, або 2,49% свого капіталу, тоді як Арно навпаки збільшив свій статок на 2,7 млрд доларів (+1,44%).

Напередодні в Офісі президента дорікнули Маску за цензуру у Twitter. Вона стосується зникнення "війни в Україні" із трендів соцмережі. Також українці почали скаржитися, що не можуть увійти в Twitter із використанням свого мобільного номеру.

До слова, раніше, американський мільярдер запропонував завершити російсько-українську війну, віддавши частину української території Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus