USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Ілон Маск хоче відкрити власний університет у Техасі

30 Жовтня 2021 16:29
Піонер новітніх технологій, дослідник та підприємець зі США Ілон Маск має намір створити власний університет у штаті Техас.

Заклад матиме технологічний профіль, передає Еспресо.TV.

«Я міркую над тим, аби відкрити новий університет – Інститут технології та науки Техасу», – повідомив Маск у своєму Твітері.

Також Маск анонсував розробку «епічного мерчу», здатного викликати загальне захоплення. Більше суттєвих подробиць він поки що не наводить.

«Ви повинні зробити навчання безкоштовним і гарантувати роботу випускникам із високими балами в Tesla або Space X», – зазначає у коментарях політик-демократ, кандидат на посаду сенатора від Арканзасу Ден Вайтфілд.

Ілон Маск здобував вищу освіту у трьох американських університетах – в Королівському університеті у Кінгстоні, Університеті Пенсільванії та в Стенфорді, але ніде не затримувався на тривалий час. Зокрема, в останньому місці навчання протримався лише два дні.

Його освітній ступінь – бакалавр з фізики та економіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2021 16:52
Він вас ще не закумарив?! Достали ви вже з тим маском
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2021 16:56
Знайшли клоуна і показують всьому світу, і люди вірять як простий хлопчик став міллярдером! Ви не станете не переживайте!
Просто коментатор Показати IP 1 Листопада 2021 09:16
Так ніхто не каже що станеш мільярдеом але вчитись у хорошому виші тим більше в США це круто і це краще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus