USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Ігри Нескорених»: у другий день змагань Україна здобула 5 медалей, серед них – дві золоті

18 Квітня 2022 23:47
У Гаазі завершився другий день змагань на «Іграх Нескорених». Збірна України сьогодні змогла завоювати п’ять медалей: дві золоті, дві срібні та одну бронзову.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися Віктор Легкодух та Сергій Прядка. Вони вибороли золоті нагороди у штовханні ядра, передає ТСН.

Срібло в команді взяли українські лучники - Дмитро Афанасьєв, Василь Стуженко та Сергій Калитюк. Ще одну срібну медаль виграв Рустам Росул у штовханні ядра.

Бронзову нагороду в стрільбі з лука нашій команді принесла 18-річна Анна-Софія Пузанова. Вона є донькою української волонтерки та парамедика Юлії Паєвської «Тайри», яка була взята в полон російськими окупантами.
Читати ще: «Це не просто спорт»: ветеран АТО з Луцька бере участь в «Іграх Нескорених»

Invictus Games – міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх та чинних військовослужбовців, поранених або інвалідів на службі. Українська команда утретє бере участь в «Іграх Нескорених».

Нагадаємо, у перший день змагань українська команда здобула по одній золотій, срібній та бронзовій медалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus