USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ігри, майстеркласи та аквагрим: у центрі Луцька – сімейний захід «РіД». Фото

Сьогодні 15:25
Аквагрим, настільні ігри, розфарбовування гіпсових фігурок і магнітів, виготовлення поліцейського автомобіля та листівки для захисників – цієї неділі маленькі лучани мають можливість цікаво та з користю провести час.

У центрі міста триває сімейний захід «РіД». Організатор події – Волинська обласна бібліотека для юнацтва. Партнерами дійства виступили Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і патрульна поліція області.

Програма заходу передбачає спільне активне проведення часу дітей із дорослими, спрямована на зміцнення родинних зв’язків. Для відвідувачів підготували книжкову виставку літератури для сімейного читання та серію майстеркласів.

Присутні мають змогу пограти в настільні ігри, наприклад, твістер, розфарбувати магніт чи гіпсову фігурку, виготовити листівку нашим військовим чи поліцейську машинку з картону, зробити аквагрим, розповіла очільниця Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Алла Єфремова.
«Цей день особливий у житті країни, і ми, дорослі, повинні все робити для того, щоб діти та підлітки почувалися захищеними, щоб вони мали дитинство, щоб вони розуміли, що навіть у цей складний воєнний час можна розвиватися і творити. Усе, що ми робимо, – для наших дітей і підлітків. Сьогодні в нас панує творча атмосфера вихідного дня.

Щоразу коли ми плануємо майстеркласи, розмови, орієнтуємося на те, що до нас прийдуть діти різного віку. Тому сьогодні тут можна і помалювати, і вирізати поліцейську машинку, і зробити аквагрим. Ми сьогодні робимо все, що цікаво нашим дітям», – прокоментувала директорка бібліотеки Алла Єфремова.

Також вона подякувала за підтримку в реалізації проєктів бібліотеки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та патрульній поліції області.
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» налагодив гарну співпрацю з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва, наголосила голова правління Фонду Катерина Шкльода.
«Ми проводимо дуже багато заходів для дітей, а сьогодні вирішили організувати подію, яка покликана об’єднати родину. Ми обрали спільну розважальну програму для діток і їхніх батьків. Запросили, зокрема, дітей військовослужбовців, дітей із малозабезпечених сімей, дітей із категорії внутрішньо переміщених осіб. Для учасників підготували різноманітні конкурси: і інтелектуальні, і розважальні. Як бачимо, вони гарно проводять час. Дуже хочеться, аби наші родини, як і наша країна, були об’єднані», – зазначила Катерина Шкльода.
Керівниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Шмігель допомагає дітям у виготовленні поліцейського автомобіля. Також вона підготувала для дітей стікери про правила дорожнього руху.
«Спілкуємося з дітьми, щоб вони довіряли поліцейським, не боялися їх. Загалом із наймолодшими мешканцями нашої громади ми зустрічаємося досить часто. Намагаємося через гру дітям доносити правила дорожнього руху, правила безпечної поведінки в інтернеті та інші», – сказала патрульна.

Активності для дітей та їхніх батьків біля обласної бібліотеки для юнацтва, що в самісінькому центрі Луцька, триватимуть протягом дня.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смакота Показати IP Сьогодні 15:42
Казан з пловом є, можна йти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus