USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Ігри були дуже важкі», – Журжій про перемоги «Старого Луцька» над «Хіміком-2»

12 Грудня 2021 18:10
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій та найрезультативніший гравець в складі лучан у другому матчі Сергій Юрченко поділилися своїми враженнями від двох переможних ігор з дублем «Хіміка».

Сергій Юрченко: «Учора була складніша гра, ніж сьогодні. «Хімік» налаштувався на гру та дав бій у першій половині. У перерві наш тренер розібрав моменти, підказав нам, після чого ми перелаштувалися і це дало результат».

Читати ще: На класі: «Старий Луцьк» вдруге переміг «Хімік-2». Фоторепортаж

«Тренер говорив про боротьбу під нашим щитом, по перерві ми старалися надійніше грати під кільцем. Це дало плоди, тому ми і виграли гру. Зараз наша команда на ходу», – додав баскетболіст.
Володимир Журжій: «Ці ігри були дуже важливі з погляду турнірної ситуації. «Хімік» – це дуже незручна та агресивна команда, яка показує змістовний баскетбол. Ігри були дуже важкі. Вчора ми перемогли спокійніше, а сьогодні хлопці довго не могли знайти свій ритм. Але через захист ми переламали хід поєдинку та здобули і другу перемогу.
Звичайно, десь у нас є впевнені перемоги, десь ми вириваємо, але команда впіймала свій ритм. Хлопці починають трохи притиратися. На початку сезону у нас були нові гравці, під час сезону з’явився Олег Рудаков, але хлопці потрохи притираються один до одного».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus