USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Ігор Палиця звернувся до керівництва держави щодо ситуації з коронавірусом

21 Березня 2020 12:50
Народний депутат від Луцька Ігор Палиця звернувся до президента та прем’єр-міністра з вимогою ввести жорсткі обмеження через пандемію коронавірусу: зокрема, зупинити весь громадський транспорт, обмежити пересування між населеними пунктами та максимально скерувати кошти на підтримку медзакладів в регіонах.

Звернення нардеп опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

Ігор Палиця зазначає, що керівництво країни, повернувши додому тисячі українців, які були за кордоном, не змогло правильно організувати суворий карантин та обсервацію.

Нардеп наголосив, що медицина в Україні не забезпечена на належному рівні: в регіонах і лікарнях немає тестів, лікарі незахищені, немає допомоги на місця з державного бюджету.

«Я хочу звернутися до Президента і Прем’єр-міністра, терміново прийміть рішення про зупинку всього пасажирського транспорту! Забороніть пересування приватним транспортом за межі міст та сіл, окрім перевезень вантажів першої необхідності та за виданими поліцією спецперепустками! Почніть терміново давати прямі субвенції місцевим бюджетам для закупівлі всього необхідного і підтримки економіки!

Почніть думати про життя людей і спасіння економіки України! У вас і нас дуже мало часу, а ми не готові, і ви, шановне керівництво Держави, нічого для цього не робите!!!» – акцентував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
маша Показати IP 21 Березня 2020 13:05
Яка різниця від чого вмерти чи з голоду,чи від вірусу.Ми не будемо мати достатньо коштів ,щоб повноцінно харчуватися,лікуватися,тому скоріше захворіємо. Зупинити вірус -- це те саме ,що зупинити вітер. Новим видом грипу заразиться 60-80%населення планети.В Китаї є вірус,то вони блокували ті міста , де є ця загадкова хвороба,а весь Китай працював на подолання проблеми.Без грошей,без економіки нам не подолати цей виклик. Ми як страуси зарили голову в пісок.Білорусія,Великобританія працює. Від SARS було 35% смертності, а COVID-19--- близько 3,4 % смертності за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я.Будуть ще нові версії COVID-20,то що нам пожиттєво сидіти на карантині.Коронавірус--- це тест для нашої медицини.Люди скоріше помруть від таких заходів.
))) до маша Показати IP 21 Березня 2020 13:44
ты є дебылка. Якщо такі вимруть еволюція тільки виграє
маша до ))) Показати IP 21 Березня 2020 14:15
КИЇВ. 20 березня. УНН. В Україні за січень цього року від грипу та пневмонії померло понад 600 осіб. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані Державної служби статистики. Так за даними Держстату, за січень цього року від хвороб органів дихання померло 1203 осіб, з яких 621 від грипу і пневмонії. Також повідомляється, що від туберкульозу у січні померло 309 осіб, від цукрового діабету 199 особи. Окрім того у січні 2020 року від злоякісних новоутворень померло 7040 осіб. То чому на ці хвороби не робили карантину?Давайте зробимо постійний карантин !!! В Німеччині заразилося 20 000 людей,а смертніст 0,29%.Може навчимося надавати допомогу,а не втікати від проблеми.
маша до ))) Показати IP 21 Березня 2020 14:29
Як Бог дасть так і буде. Але також помре безліч хворих від інших хвороб без лікарств,без допомоги , особливо в селах.
Анонім до ))) Показати IP 21 Березня 2020 17:23
Писати навчись,бовдур,а потім обзивай когось.Судячи з усього тобою написаного ти є частина стада.Цікаво як ти зміг тут написати і пройти капчу,ти ще не зовсім вбитий як здається.
лучанин до ))) Показати IP 21 Березня 2020 22:51
Тільки срачу бракує,грип вже є. А з машою я згідний-в Україні за два місяці від звичайного грипу померло 66 (стара інфа) людей.То де тоді карантин? Нас вб*є не коронавірус, а хамство, невихованість,грубість та байдужість!!!
Анонім до маша Показати IP 21 Березня 2020 13:56
З тривогою дивлюсь кожен день на статистику, особливо Італію ...кількість померлих від одиниць стрімко рухається до тисячі в день...Не знаю механізму поширення, методів заходів від цієї зарази, цього певно не знає ніхто. Краще таки поголодати чим ....
Анонім до Анонім Показати IP 21 Березня 2020 17:26
Ти дивишся новини,а не рахуєш реально,в новинах пишуть маячню.А судячи з того скільки в це вірять,то в нас одиниці вміють думати,всі інші вміють головою їсти.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Березня 2020 22:46
Тобі що не доходить, в Італії кожен день смертність збільшується практично в геометричній прогресії від один одиниць до тисячі..от і вся статистика.Треба берегтись по можливості, а не корчити розумників в коментах..зрозумійте це дуже серйозно!
маша до Анонім Показати IP 22 Березня 2020 01:15
Не знаю,що там рахують в Італії,а у нас за день помирає 1644 людини(600000 за рік поділити на 365 днів).В Італії населення 60 млн.,то повинно помирати в день десь 2465 людини природною смертю.
САША до маша Показати IP 21 Березня 2020 14:46
ВІД КОРОНОВІРУСУ ПОМРУТЬ ОДИНИЦІ, А ВІД ГОЛОДУ БІЛЬШІСТЬ! ДумайТЕ!!!
Лучанка Показати IP 21 Березня 2020 13:29
Ще тиждень, два і наші діти не матимуть що їсти і так вже економимо на харчах. Без роботи, без засобів для існування.
12345 до Лучанка Показати IP 21 Березня 2020 14:44
Досить нити і розводити паніку.
ЛУчанин до Лучанка Показати IP 21 Березня 2020 14:47
Цей голод запланований владою в кєдах. Економіку зупиняють, а людей нахй, на вулиці чи помийки ?
ДА ви що? до Лучанка Показати IP 21 Березня 2020 14:48
А згадайте за кого ви голосували на минулих виборах ?!! От і все ...
скептик Показати IP 21 Березня 2020 13:47
як би це цинічно не звучало, але боротися з природнім відбором немає сенсу. потрібна локалізація імовірних джерел зараження, а не тотальна ізоляція
Дивно Показати IP 21 Березня 2020 14:49
Ми вкладаємо великі гроші в закупівлю обладнання для лікарень, проте не ізолюємо розносчиків цієї зарази, а навіть навпаки звозимо і відпускаємо гуляти по країні, ніхто не контролює процес їх пересування. Виходить що пандемія комусь порібна, інакше достатньо було б зробити пару елементарних речей і не хвилюватися взагалі. Першочергово потрібні тести та аналізи - визначити та ізолювати всіх хворих та розносчиків; дезинфекція всього; справжній захисний одяг та засоби для медперсоналу, поліції та інших осіб які будуть працювати з вірусом; апарати ШВЛ потрібні вже в самому кінці як реанімаційні заходи, а в першу чергу потрібен кисень. Є китайські стандарти лікування якими вони врятували тисячі людей, але в нас чомусь видумують свої, чому так відбувається?
волиняка Показати IP 21 Березня 2020 15:10
Ще додати про місцеву владу треба, ОДА - які взагалі болт забили на все і незрозуміло чим займаються, головне ремонти у кабінетах поробили. Прислали варягів яким область до одного місця, на сесії навіть не ходять! То для чого тут такі представники Президента, область взагалі завалити? Що вони з успіхом і роблять!!!
ляшко до волиняка Показати IP 21 Березня 2020 16:01
Погуляйко призначений не для керівництва областю.З нього керівник,як з х*я молоток. Це вже видно.Він призначений забезпечити максимальну кількість виборців,які віддадуть свої голоси за Слугу народу.Але з погляду на його роботу,то він забезпечить ще "краще" ніж його попередник Савченко.І доля його чекає така ж сама.Після Нового року за ним тільки засмердить.
Аня Показати IP 21 Березня 2020 15:30
Нову лінію, Епіцентри позакривають там купа людей, відповідно можливе розповсюдження короновірусу, невже там стерильне приміщення. Транспорт не їздить, лікарні не працюють а вони як з іншої планети.!!
до хуанни до Аня Показати IP 21 Березня 2020 16:05
Зупиняємо всю економіку, і дохнемо з голоду! Вперід деб*ли! Але від коронавірусу вмруть одиниці, а від голоду більшість!
Ік Показати IP 21 Березня 2020 20:06
Шановним форумчанам, які кажуть що все робиться неправильно. По порядку... 1. Навіщо їх везуить в Україну, розводять заразу. Хотів би я подивиться на цей цирк. коли Україна закрила кордон і десятки тис. чол., заблоковані на кордоні бо не можуть попасти до дому, а сусідні України іх хочуть спихнути від себе. Оце позорище було, покруче чим гім співали або каміння кидали. 2. Навіщо карантин? Ми всі помремо з голоду. Ну так майже вся Європа закривається і вводить надзвичайний стан. Ми що розумніші за їх, ми не настільки сильна країна щоб плисти проти течії. Якщо не зараз ввести карантин то через два тижня всерівно закриють бо всі зляжете в больнічку. 3. Це все перебільшено і штучно створено паніку? Я з цим теж погоджуюсь. Великим країнам треба струснути економіку від застою от і бісяться, а бідьні страждають. Але повторюсь ми не настільки сильні щоб плисти проти течії.
Луч Показати IP 21 Березня 2020 20:14
Как сообщает британская пресса, правительство рассматривает возможность на протяжении эпидемии выплачивать каждому британцу по тысяче фунтов в месяц в виде безусловного базового дохода. Эта мера очень поможет тем, кто лишится в ближайшие недели работы из-за закрытия торговых точек и малых бизнесов. Про яке спасіння всі говорять , британці просто роблять!!!
+++ до Луч Показати IP 21 Березня 2020 20:55
А наш президент запише ще пару роликів, да ! Але на цьому все.
Оlен Показати IP 21 Березня 2020 22:17
пан Игор вам треба бути Президентом!
??? до Оlен Показати IP 22 Березня 2020 10:14
О!ен - не чуми!
Отакої Показати IP 22 Березня 2020 09:21
Хто пройшов 90-ті,тому не страшний ні голод, ні холод,ні коронавірус.Люди.Звикайте жити в екстремальних умовах,міняється клімат,людина втручається туди,куди не слід,штучні продукти,жахлива екологія,маса шкідливих звичок,психічні захворювання,вірусів міліарди і будуть інші.Не буду писати,що може просто зникнути інтернет.Оце буде....Радіймо новому дню,сонцю,квітам,природі і просто життю.Будьте здорові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus