USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

ГУР вивели з ладу корабель Балтійського флоту РФ. Відео

Сьогодні 17:48
Унаслідок успішної операції ГУР МО України виведено з ладу тральщик балтійського флоту зс рф «Олександр Обухов».

Про це інформує пресслужба української розвідки.

«Корабель, який базувався у місті Балтійськ та мав виходити на бойове чергування, зазнав важких пошкоджень – через загадкову появу отвору у газоході до двигуна потрапила вода: «обухов» захлинувся», – зазначили в повідомленні.

Тепер російський тральщик став на капітальний ремонт, і це може виявитись серйозною проблемою – пошкоджений двигун М-503 доволі дефіцитна річ. Ремонт ключової установки на кораблі технічно складний та дороговартісний.
Читати ще: Росіяни на Донеччині збили свій же літак, який запускав КАБи, – ЗМІ

Цікаво, що виведений з ладу ворожий корабель зовсім нещодавно, у липні цього року, проходив ремонтні роботи у місті Санкт-петербург.

«Обухов» – вже другий знешкоджений корабель балтійського флоту зс рф за останні півроку. У квітні 2024-го внаслідок операції ГУР МО України «Рибалка» було виведено з ладу ракетний катер «Сєрпухов».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus