USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

ГУР веде зачистку вагнерівців у Судані, – ЗМІ

6 Листопада 2023 20:23
Спецпризначенці Гловного управління розвідки (ГУР) Міноборони України начебто причетні до зачистки наманців російської ПВК Вагнер у Судані.

Про це повідомило видання Kyiv Post із посиланням на анонімне джерело в СБУ.

«Зараз в африканській країні триває операція із зачистки ПВК Вагнера, їхніх місцевих терористів і спецслужб РФ», – йдеться у повідмленні.

Журналісти оприлюднили два відео, які нібито показують роботу бійців ГУР у Судані. На кадрах одного з них, знятих імовірно з дрону вночі, група озброєних людей нищить невідомих в міських кварталах.

«На кадрах, імовірно, видно роботу спеціальних підрозділів Головного розвідувального управління Міністерства оборони України», – зазначило джерело і додало, що відео було знято за останні два тижні в Судані.

На іншому відео, яке знято вдень, видно вибухи серед міської забудови. При цьому деякі чоловіки намагаються втекти, ховаючись між будівлями.
Нагадаємо, у вересні поточного року ЗМІ вже повідомляли про начебто українські операції проти ПВК Вагнер у Судані. Тоді в ГУР не підтвердили цю інформацію, але зазначили, що Україна буде знищувати російських воєнних злочинців у будь-якій точці світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Листопада 2023 17:46
А чого не в Росії, а в Судані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus