USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У «Самопомочі» знову «натякнули» Григорію Пустовіту на його вік

29 Червня 2017 11:57
Депутат міської ради фракції «Самопоміч» Алла Надточій дорікнула депутатам за те, що обрали «старих заступників».

Про це йшлося під час чергової 26-ї сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення одного з питань, депутат зазначила, що, буцімто, нова влада призначила старого заступника.

Зауважимо, що схожу репліку свого часу дозволила собі однопартієць Надточій Юлія Вусенко, яка в березні цього року назвала заступника міського голови Григорія Пустовіта «старим дідом».


Григорій Пустовіт у відповідь на репліку депутата Надточій заявив, що окремі політичні фракції сприймають людей, старших за 50 років, за «відпрацьований матеріал».

«Виборці, віком за 50 років, – знайте, що вас сприймають за відпрацьований матеріал», - зазначив Григорій Пустовіт та додав, що й самій Надточій за 10 років виповниться 50.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
КЛАВА Показати IP 29 Червня 2017 12:09
Так, увесь безлад в країні - від цих горе - новаторів, типа " Самопомочі" які автро- угорську перлину архітектури перетворили у помійну яму, а зараз Луцьк хочуть затравити сморідом, тому що продажні с....ки...
Віка Показати IP 29 Червня 2017 13:15
А Гунчик "старий мачо( шістдесят років). Що ж робити ?
скептик Показати IP 29 Червня 2017 14:59
до відома, діючому президенту США 71 рік
старий естет Показати IP 29 Червня 2017 14:59
По-перше, в згаданих "старих" більше розуму в д*пі, ніж в їх опонентів в голові. Це така істина, як після ночі має наступити день. По-друге, лічильник часу для усіх працює в одному напрямку. Поважати старість - це поважати мудрість. Навіть по цьому можна судити про елементарну внутрішню культуру людини.
До , Надточій Показати IP 29 Червня 2017 15:18
Не коректна постановка питання , Злегка за 50 років для мужчини , політика,це-- чудові роки , коли є родина , збережена зовнішність , досвід, та і розум гострий , Порівняно з совдепівськими, типу кремлівських старців , він - ще молодий і перспективний . Його чути, він ефективний . А " гравітацію " , даруйте, видно більше на вас ......., та ще й мозок продукує всяку дурню.
журналіст Показати IP 29 Червня 2017 17:35
У 50 років чоловік, який не зловживав алкоголем, не курив, стежив за своїм здоров*ям, любив і продовжує любити жінок (свою і чужих) - це розквіт творчих сил, це величезний життєвий досвід, це накопичення знань, бажання жити і працювати. Друге дихання для життя дають онуки. Зазвичай, їх дідусі і бабусі люблять міцніше, ніж своїх дітей. Знаю з власного досвіду. Нехай старше покоління пригадає Брежнєва, вставна щелепа якого дозволяла йому слово "сістєматічєскі" вимовляти як "сіськіманіські", пригадайте генсека Черненко, який прийшов до влади, не приходячи до свідомості, якого за трибуною ледве не підпирали кілками... Ці люди носили "ядерні чемоданчики" і управляли величезною мілітаристською імперією. Я не дозволю ображати Григорія Пустовіта!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus