USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Гроші, вілли та яхти: Італія заморозила вже €2 мільярди активів російських олігархів

5 Липня 2023 10:07
Італія заморозила активи російських олігархів на суму близько 2 млрд євро (2,5 млрд доларів) після початку вторгнення в Україну минулого року.

Про це повідомляє The Guardian.

Італія заморозила активи, серед яких – банківські рахунки, розкішні вілли, яхти та автомобілі, у рамках санкцій, запроваджених ЄС проти Кремля та його прихильників.

У своєму щорічному звіті відділ боротьби з відмиванням грошей (UIF) Банк Італії заявив, що цифра в 2 млрд євро була оновлена станом на кінець червня.

Директор UIF Енцо Серата додав, що фінансові активи вартістю близько 330 млн євро, пов’язані з 80 особами, також були заморожені в рамках режиму санкцій.

До початку повномасштабної війни в лютому 2022 року пляжі та порти Італії були популярним майданчиком для заможних росіян, які купували нерухомість у найкращих місцях, як-от місцевість біля озера Комо, острів Сардинія, провінція Тоскана та Лігурійське узбережжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 5 Липня 2023 10:56
Не мішало б і активи наших олігархів позаморожувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus