USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.60
  • PLN 10.30 10.53

Гроші підкинув у багажник: в Голобах п’яний керманич на мотоблоці намагався відкупитися від патрульних

Сьогодні 13:39
27 липня під час патрулювання поліцейські відділу реагування патрульної поліції у селищі Голоби Ковельського району зупинили мотоблок марки «Кентавр», який рухався без номерних знаків. Ним керував 41-річний місцевий житель.

Про це повідомили в Ковельському РУП ГУНП у Волинській області.

Під час перевірки документів та в процесі спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік має явні ознаки алкогольного спʼяніння. Працівники поліції запропонували йому пройти тест на освідування на місці зупинки, на що він погодився. Результат виявився позитивним – 0,95 проміле.

За уникнення від відповідальності за ст. 130 КУпАП водій надав поліцейським неправомірну вигоду, поклавши до багажника службового автомобіля 4800 гривень.
Читати ще: На Волині п’яний мотоцикліст пропонував поліцейським 200 доларів хабара

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, передбачену чинним законодавством за такі дії. Цей епізод працівники ВРПП зафіксували на нагрудну камеру.

Факт корупційного діяння задокументувала слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події поліцейські.
За фактом пропозиції неправомірної вигоди слідчі розпочали кримінальне провадження (ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до чотирьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Також на чоловіка поліцейські склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
цікаво Показати IP Сьогодні 16:01
з яких то пір на мотоблок треба номерні знаки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus