USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Громадяни Росії приїздять в Україну, аби воювати на її боці. Відео

3 Березня 2022 02:07
В Україну почали приїжджати громадяни Російської Федерації, аби воювати на нашому боці, інформує Телеграм-канал «Житель».

Як розповів один із добровольців Олександр, він нині перебуває на території Західної України, куди приїхав із Європи. Чоловік вирішив вступити в сили територіальної оборони.

«Немає сил дивитися на те, що відбувається. Тут реально триває геноцид українського народу, а не спецоперація, як це називає Путін.

Звертаюся до всіх, хто мене побачить: зупиніть своїх синів, чоловіків, батьків, усіх, хто іде воювати в Україну, бо вони всі тут поляжуть. Втрати російської армії величезні, не такі, як показують на телебаченні», – сказав Олександр.

Він зізнався: вважав російську армію найсильнішою у світі до 24 лютого, а відтоді особисто для нього багато чого змінилося.
Ще один доброволець Віктор зазначив, що вимушений був приїхати в України, аби допомагати своїм родичам, братам, яких зараз убивають.

«Це – правда. Це – не антитерористична операція. Це – справжня війні та геноцид народу. Стріляють касетними бомбами, вакуумними бомбами. Це – не постановка української сторони, як кажуть.

Читати ще: Доброволець з Хорватії, який воює за Україну, з матюками звернувся до росіян

Тяжкі втрати несе й російська армія. Вважають, що ці втрати вдасться приховати. Але не вийде», – сказав він.

Чоловік наголосив, що кожен, хто виступає проти війни в Україні, повинен щось зробити: допомагати безпосередньо на місці чи вийти в рідному населеному пункті на протест зі словами: «Ні – війні».

«Я зробив свій вибір. Я не хочу бути громадянином держави, якою править новий Гітлер», – акцентував Віктор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus