USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Громада Володимира – серед переможців конкурсу з відкритого врядування

29 Травня 2024 18:07
Володимирську громаду відзначено у Другому загальнонаціональному конкурсі з відкритого врядування як таку, що продемонструвала найкращу практику залучення молоді.

Про це повідомили в міській раді.

28 травня заступник міського голови Андрій Гудим та начальниця відділу культури і мистецтв Олена Омелюх взяли участь у платформі діалогу місцевого та центрального рівнів влади «Відкрите врядування як ключовий компонент для стійких органів місцевого самоврядування», організаторами якого є Асоціація міст України та Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи у співпраці з Секретаріатом Кабінету Міністрів України.
Під час нагородження переможців Другого загальнонаціонального конкурсу з відкритого врядування Володимирську громаду відзначено з-поміж 11 громад, які продемонстрували найкращі практики незламності та співдії під час війни через участь молоді, розвиток громадських просторів і залучення громадян до відновлення України.

Читати ще: Волинь першою з регіонів поєднуватиме перспективне і просторове планування

Нагороду представникам Володимирської міської ради вручив міський голова Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко.
Відтак досвід громади Володимира в організації Координаційного центру реєстрації внутрішньо переміщених осіб, який діяв на початку повномасштабного вторгнення у Центрі культурних послуг, а також залучення молоді громади та ВПО до культурного життя міста, увійшов до цьогорічної збірки найкращих історій незламності та співдії в громадах під час війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus