USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Греція посилює обмеження для невакцинованих

3 Листопада 2021 10:54
Міністр охорони здоров’я Греції Танос Плевріс заявив про запровадження в країні нових правил для невакцинованих людей після оголошення про нові антирекорди щодо кількості хворих на COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Ekathimerini.

Згідно з новими правилами, які почнуть діяти з 6 листопада, невакциновані працівники і в приватному секторі, і на держслужбі повинні будуть здавати два COVID-тести на тиждень.

Також від невакцинованих осіб вимагатимуть пред’явити негативний тест на коронавірус, щоб потрапити до банків, державних установ, перукарень. Це правило поки що не діятиме для невакцинованих відвідувачів продуктових магазинів та релігійних приміщень.

Зазначається, що сьогодні влада Греції повідомила про 6 700 нових випадків хворих із коронавірусом за минулу добу, що є рекордом для країни з початку пандемії.

На цей момент у країні повністю вакциновані 60,5% населення або близько 11 млн громадян, що є меншим за середній показник ЄС (64,7%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus