USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

Граната, пістолети та наркотики: волинянину за арсенал зброї загрожує до 7 років тюрми

6 Червня 2022 12:25
У Нововолинську правоохоронці на підставі ухвали міського суду провели санкціоновані обшуки у 36-річного місцевого мешканця. Під час обшуків у помешканні чоловіка виявили гранату РГД-5, три пістолети з приєднаними магазинами для набоїв, близько півтори сотні патронів різних калібрів, димову шашку, бронебійний артилерійський снаряд тощо.

Також було виявлено наркотики та саморобні пристрої для їхнього вживання, інформує пресслужба поліції Волині.

Усе це поліцейські вилучили й скерували на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Наразі встановлюється походження зброї.

Триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За протиправну діяльність порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus