USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Графіки вимкнення світла стануть м'якшими, – «Укренерго»

7 Червня 2024 11:29
У ніч на суботу, 8 червня, з ремонту вийде додатковий блок атомної електростанції. Це має тимчасово покращити ситуацію в українській енергосистемі, завдяки чому обмеження для споживачів стануть дещо м’якшими.

«Ми очікуємо, що в ніч з п’ятниці на суботу вийде у роботу додатковий блок на АЕС. Це на два тижні дасть приємну приварку до потужності, якою ми володіємо по всій енергосистемі», – сказав голова «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі токшоу «Української правди», передає УНІАН.

Читати ще: Світла може не бути не лише влітку: «Укренерго» закликає готуватися до непростої зими

За його словами, графіки вимкнення світла для споживачів не скасують, але вони «стануть м’якші по всій енергосистемі». На думку Кудрицького, найскладнішим місяцем літа стане липень. У цей час блоки АЕС матимуть найменшу потужність через планові ремонти. Крім того, додаткове навантаження спричинить спека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віка Показати IP 7 Червня 2024 12:42
Одним без світла сидіти по пів дня , а в інших зовсім не виключають! В одних холодильники псуються і продукти а іншим ні на годину не виключають! То зменшить вартість за світло людям, які майже без світла !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus