USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 9.92 10.09

Графік вимкнення електроенергії на Волині 19 червня

18 Червня 2024 20:43
У середу, 19 червня, у Волинській області діятимуть графіки погодинного відключення електроенергії (ГПВ). НЕК «Укренерго» встановило ліміт споживання електричної енергії на території області з 00:00 до 24:00.

Про це інформує пресслужба обленерго.

У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

У разі відміни НЕК «Укренерго» обмежень у певні години протягом дня, загальний час коригується з урахуванням фактичного часу відключення черг та відображається у графіку на наступний день.

Графіки тут https://cutt.ly/11YPbRs

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 20-30 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».
Раніше голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький заявив, що у наступні кілька тижнів ситуація в українській енергосистемі буде гіршою, ніж зараз. Він повідомив, що графіки відключень світла будуть застосовуватися з 11:00 до 23:00 до кінця липня.

Своєю чергою голова Держенергонагляду Руслан Слободян заявив, що світло також будуть вимикати споживачам, які проживають біля критичної інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus