USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

Готуються до зими: сім громад Волині отримали подрібнювачі деревини

Сьогодні 15:53
Волинь одержала сім подрібнювачів деревини «ARPA» від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Зокрема, техніку уже доставили у Любешівську, Ківерцівську, Рожищенську, Горохівську, Шацьку, Вишнівську та Зимнівську громади, які є партнерами Проєкту.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Наявність такого устаткування допоможе органам місцевого самоврядування підготуватися до зими. Адже подрібнювачі слугуватимуть альтернативою використання природного газу при опаленні шкіл, медустанов чи адмінприміщень. Окрім того, завдяки обладнанню утилізуватимуть гілля після сезонних обрізок дерев та кущів, що сприятиме наведенню благоустрою у громадах.

Читати ще: Новий пункт пропуску, оновлення наявних, розширення системи єЧерга: Шмигаль розповів про модернізацію прикордоння

Нагадаємо, Волинь майже три роки співпрацює Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Це партнерство у консультативній та методологічній допомозі, навчанні фахових працівників, обміні досвідом, впровадженні е-рішень, матеріально-технічному забезпеченні, а також розробці індивідуальних стратегій розвитку для кожної із 10 волинських громад-учасниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus