USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.70 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Гори трупів сягають двох метрів заввишки: окупант розповів про звалище вбитих російських військових. Аудіо

10 Травня 2022 15:37
Щоб приховати свої втрати на війні в Україні, Росія записує убитих військових до списку «безвісти зниклих».

Як свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити Службі безпеки України, тіла вбитих російських військових складують на імпровізованих звалищах, де «двохсотих» так багато, що гори трупів досягають майже двох метрів заввишки.

«Это не морг, это свалка. Здоровенное, это… поле – не поле, полигон – не полигон… Огорожено, оцеплено, никого не пускают. И, короче, там тысячами привозят. Свалка высотой с человеческий рост…» – розповідає ворожий загарбник своїй дружині з «ДНР».

За його словами, це звалище організувати прямо під Донецьком. Його охорона заробляє шалені гроші, допомагаючи родичам мерців знайти їхні останки.

А дізнався він про це – бо там його знайома відшукала тіло брата.

Тож батькам, дружинам і рідним окупантів слід замислитись: чи готові вони, щоб їхні близькі були пошматовані собаками або гнили на полігоні просто неба.

Чи може зробити усе можливе, щоб вони взагалі не йшли на цю війну?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus