USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Горохівщина попрощалася з Героєм Олександром Чируком

25 Вересня 2023 10:41
Учора, 24 вересня, у скорботі Горохівщина провела в останню путь того, хто мав би відновлювати країну після перемоги, хто писав її новітню історію.

Про це повідомили в Горохівській міській раді.

Герой Олександр Чирук, який загинув 19 вересня, захищаючи Батьківщину, вписав своє ім'я в новітню історію нашої держави. Проте, на жаль, посмертно. Війна забрала молоде життя.

«Жертовний і щирий, самовідданий та мужній Олександр не зміг лишитись осторонь подій в країні. За покликом серця пішов боронити Україну, свою націю, відстоювати державність та суверинітет... Боронити кожного з нас! Тож наш святий обов'язок в пам'ять про всіх Героїв, хто своїм життям та кров'ю прокладає наш шлях до Перемоги, докласти максимум зусиль та можливостей, аби бути гідними майбутньої Перемоги! Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за Україну! Щирі співчуття родині загиблого, які втратили того, кого люблять усім серцем», – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus