USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Горіли житловий будинок та господарські споруди: на Волині ліквідували 5 пожеж

29 Грудня 2023 12:51
Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували 5 пожеж та здійснили 3 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС Волині.

28 грудня о 06:43 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Тристень Луцького району. На місце виклику направлено рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище спільно з співробітниками місцевої пожежної охорони сіл Доросині та Ясенівка. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою двох водяних стволів ліквідували займання. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 09:05 вогнеборці 7-ї ДПРЧ міста Володимир-Волинський приборкали займання господарської споруди в селі Суходоли Володимирського району. Імовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власником. А о 11:20 бійці 7-ї ДПРЧ загасили загорання комбайна в селі Нехвороща, причина події – встановлюється.

Читати ще: На Волині трактор задавив чоловіка

У селі Перемиль Луцького району черговий підрозділ 22-го Державного пожежно-рятувального поста ліквідував пожежу господарської споруди. Імовірна причина займання – встановлюється.

У Володимирі рятувальники за допомогою спеціального інструменту провели аварійно-рятувальне відкривання дверей, аби надати доступ медикам до літньої жінки, яка потребувала допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus