USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Горіли суха трава й чагарники: за добу волинські вогнеборці приборкали п'ять пожеж

Сьогодні 10:25
Минулої доби рятувальники ліквідували п’ять пожеж на відкритих територіях. Усі загоряння спричинені необережним поводженням громадян з вогнем.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Учора рятувальники Луцького району ліквідували три пожежі сухої рослинності.

29 серпня о 15:19 на лінію 101 надійшло повідомлення про загоряння чагарників та самосіву в селі Носачевичі Рожищенської громади. Пожежу ліквідували працівники чергової варти 3-ї ДПРЧ міста Рожища.
Надвечір суха рослинність горіла у селі Вітоніж Луцького району, була загроза перекидання вогню на житлові будинки. Горіння ліквідували рятувальники 3-ї ДПРЧ та запобігли його поширенню на хати.
Читати ще: На Волині через необережність трапилося 4 пожежі сухої трави

Близько 19-ї у селі Веселе Торчинської громади виникла пожежа стерні. Її приборкали рятувальники 20-го державного пожежно-рятувального поста. За фактом цієї пожежі встановлено особу, причетну до її виникнення. Складено адміністративний протокол за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає стягнення від 1700 до 3400 гривень.
Минулої доби рятувальники 23-го Державного пожежно-рятувального поста села Ветли Камінь-Каширського району ліквідували загоряння сухої трави з чагарниками на площі 0,4 га. Суха трава горіла між селами Ветли та Мукошин. Тривають заходи із встановлення осіб, причетних до виникнення пожежі.
Крім того, минулої доби рятувальники ліквідували пожежу сухої трави й чагарників поблизу села Пехи Шацької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus