USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Горіли ліс, трава, будинок і хлів: на Волині вогнеборці ліквідували сім пожеж

Сьогодні 11:00
За минулу добу на території Володимирського району виникло шість пожеж.

Про це інформують у ГУ ДСНС Волині.

О 10:33 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності в селі Юнівка Затурцівської громади. Займання на площі 0,01 га ліквідували вогнеборці 20-ї ДПРП селища Торчин спільно з МПО села Затурці. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння невстановлених осіб.

О 13:35 на пункт звʼязку частини надійшло повідомлення про те, що у селі Роговичі Локачинської громади горить суха трава. Рятувальники 15-ї ДПРЧ селища Локачі ліквідували загоряння на площі 0,02 га. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі на повітряній лінії 0,4 кВ.
Пожежу в житловому будинку у селі Новини Устилузької територіальної громади ліквідували рятувальники 7-ї ДПРЧ міста Володимира та працівники МПО міста Устилуга.
О 14:56 повідомили, що виникло загоряння сухої трави у селі Заріччя Володимирської громади. Ліквідували пожежу силами місцевої рятувальної частини. За попередніми даними, до займання призвело необережне поводження з вогнем під час куріння невстановлених осіб.
Читати ще: На Волині вкотре приборкували займання сухої трави й чагарників

Близько 19-ї години на пункт звʼязку 5-ї ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу сухої трави у селі Литовеж Литовезької громади. Вогнеборці, які прибули на місце події, ліквідували загоряння сухої рослинності на площі 0,5 га.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння невстановлених осіб.
О 22:40 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що у місті Нововолинську горить господарська споруда. На місце виклику прибули рятувальники місцевої частини та за допомогою двох водяних стволів ліквідували пожежу. Ймовірна причина займання – дитячі пустощі з вогнем.
7 вересня рятувальники ліквідували пожежу лісу поблизу села Ветли Любешівської громади Камінь-Каширського району.

Читати ще: Через підпал у Колківській громаді горять ліси

У гасінні брали участь рятувальники 23-го ДПРП села Ветли, 8-ї ДПРЧ Каменя-Каширського та 12-ї ДПРЧ селища Любешів.

Також на місці події працювала техніка Філії «Любешівське ЛМГ» ДП «Ліси України», воєнізована пожежна охорона села Дольськ, працівники прикордонної служби.

Причину пожежі встановлюють. Площа займання – близько 10 га.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus