USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Горіли будинок та сміттєзвалище: на Волині ліквідували п’ять пожеж

8 Липня 2023 11:54
7 липня о 11:54 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарської споруди в селі Куснища Ковельського району. Пожежу ліквідували вогнеборці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль спільно з працівниками місцевої пожежної охорони смт Головне та села Полапи.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Волині, ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Цієї ж доби рятувальники 12-ї ДПРЧ смт Любешів спільно з працівниками МПО села Залізниця приборкали загорання житлового будинку в селі Міжгайці Камінь-Каширського району. Ймовірна причина події – несправність пічного опалення.
Пожежники 2-ї ДПРЧ загасили загорання сухої трави на площі 0,4 га в селі Боголюби Луцького району. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем гр. Марчака С.А.

Співробітники 6-ДПРЧ міста Ківерці разом з підрозділом МПО смт Колки приборкали пожежу сухої трави на площі 2 га в селі Ситниця Луцького району. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

Ввечері черговий підрозділ 5-ї ДПРЧ міста Нововолинськ ліквідував займання сміття на відкритій території на площі 0,020 га в місті Нововолинськ. Ймовірна причина – встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus