USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Голову Торчинської ТГ оштрафували за відеозвернення після жорстокого нападу на ветерана АТО

24 Грудня 2021 10:49
Депутати облради вимагають, аби регіональна представниця уповноваженого з прав людини у Волинській області прозвітувала про свою роботу та розповіла, чиї інтереси представляє: осіб, які зі зброєю в руках захищають кордони України, чи тих, хто у нетверезому стані на них нападає.

Про це йшлося 24 грудня під час засідання позачергової сесії Волинської обласної ради.

Депутат Юрій Харченко нагадав, що в жовтні 2021 року в Торчинській громаді група нетверезих молодиків побила ветерана АТО на зупинці. Пізніше було опубліковано відеозвернення голови громади, в якому він попросив вжити заходів щодо нападників і повідомив їхнє місце проживання.

«Після цього учасники АТО знайшли нападників і змусили їх привселюдно вибачитися. Однак ця історія мала продовження. Після відеозвернення Торчинського селищного голови регіональна представниця уповноваженого з прав людини у Волинській області Любов Сітовська подала на нього в суд, оскільки відбулося розголошення персональних даних нападників, що врешті призвело до того, що вони були змушені змінити місце проживання. У результаті суд оштрафував голову громаду», – розповів Юрій Харченко.

За його словами, неважливо, хто за національністю ті люди, які нападають: українці, білоруси чи роми. Усі громадяни України мають поважати людей, які стали на захист її незалежності.

«Тому мені незрозуміла позиція Любові Сітовської, яка звернулася з позовом не до нападників, а до селищної голови, який повідомив поліцію», – сказав депутат.

Він закликав голову облради і депутатів запросити регіональну представницю уповноваженого з прав людини у Волинській області на наступну сесію, аби вона прозвітувала про свою роботу.

Нагадаємо, 3 жовтня на зупинці громадського транспорту у селищі Торчин Волинської області кілька п’яних чоловіків жорстоко побили ветерана АТО.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 24 Грудня 2021 11:40
Підтримую.
Андрій Показати IP 24 Грудня 2021 13:18
вірно зробила закон один для фсіх і активіста і атошника і звичайного забулдиги! те що запросили на сесію добре принаймні може зрозумієте що таке права людини хоча судячи по вашому правовому рівню навряд чи...
Анонім до Андрій Показати IP 24 Грудня 2021 14:23
Чомусь усе ваше піклування тільки за права злочинців, а не жертв.
Дурин до Андрій Показати IP 24 Грудня 2021 15:21
... і звичайного забулдиги... кажеш? От чого в тебе так зрезонувало, чм*шнику!
Шарій до Андрій Показати IP 24 Грудня 2021 15:39
Для тебе закони правопису пусте?
лучанка Показати IP 24 Грудня 2021 13:51
Андрію, то ще навчіть циганів, що крім прав у них є обов'язки, так само йти в армію і захищати країну при потребі. А то одні можуть в окопах захищати їхній же спокій в тому Торчині, щоб вони гарно їли, спали, дітей клепали, соцвиплати вимагали від держави, а інші вважають, що їм всі зобов'язані...на фронт їх, тих що били, нема чого навіть в тюрмі утримувати дармоїдів!
Андрій до лучанка Показати IP 24 Грудня 2021 15:22
Я сам ром, а не який не циган. Циганами нас гітлер називав і фашисти. Ми роми.
жлл до Андрій Показати IP 24 Грудня 2021 16:01
та циган ти, і не Гітлер це придумав!
До лучанки Показати IP 24 Грудня 2021 15:44
Можливо ви пані ще й можете їми управляти, тут аватарами проблематично керувати на прикладі 51 омбр, то мені в підрозділі не вистачало тільки циган а так були уже всі. Далі якби з тим захистом було погано то стільки б військовослужбовців-жінок не було б в армії чи у військоматі
Мент на пенсії Показати IP 24 Грудня 2021 18:06
Мабуть, треба, щоб Ви хоч пару раз подивилися в очі тих старих бабусь і дідусів в яких у їхніх же хатах молоді здорові циганки видурили останні гроші, зібрані на похорон. Тоді Ви, мабуть, не захищали б так тих трутнів, які жодного дня не працювали, тільки клепають дітей і нахабно жебрають по автостанціях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus