USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Головний рабин України благословив Залужного на перемогу

29 Вересня 2022 22:39
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прийняв в Генеральному штабі головного рабина України Моше Реувена Азмана і отримав благословення на перемогу і щирі слова підтримки на адресу України та її Збройних Сил у спротиві російській агресії.

«У День Памʼяті трагедії Бабиного Яру до болю важко говорити про його повторення у Маріуполі, Бучі, Ірпені, Ізюмі та інших містах. Ця війна показала, хто є на боці добра, а хто є уособленням зла. Ребе Моше Реувен Азман чітко говорить, що сьогодні саме росія є фашистською державою. А його авторитетна думка багато важить у сучасному світі», – написав Головнокомандувач.

Читати ще: Стратили понад 25 тисяч безневинних євреїв: у Луцьку вшанували жертв Голокосту від куль

Залужний вважає, що в умовах такого сусідства Україна має стати, за аналогією з Ізраїлем, військовою державою. Він повідомив, що сторони присвятили розмову обговоренню питань призначення військовим капеланом юдея та забезпечення духовних потреб військовослужбовців.

«Щиро вдячний за лікування наших поранених воїнів в Ізраїлі та надану гуманітарну допомогу», – зауважив Головнокомандувач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus