USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Головні особливості та переваги лізингу вживаних автомобілів

7 Червня 2024 12:02
Автомобілі міцно ввійшли в життя людей. Зараз це засіб переміщення, а не розкіш. Способів отримати транспортний засіб у власність чи в користування є кілька. Найпростіший та найшвидший – купити машину, заплативши за неї всю суму одразу. Автокредитування – це більш простий варіант, але зі своїми підводними каменями, тому він є не найкращим.

Якщо немає коштів для сплати повної вартості транспортного засобу, але він потрібний саме у власність, і кредит та розстрочка не є адекватними варіантами, тоді лізинг автомобілів приходить на допомогу. У компанії «ХапайАвто» ви зможете оформити таку послугу на вживані авто. Перевага вживаних авто в тому, що за ту ж ціну можна взяти машину більш високого класу.

Відмінності автомобільного лізингу від кредитування

Багато людей вагаються, що обрати – лізинг чи кредит, і не розуміють, чим вони відрізняються один від одного. А відмінностей багато. Серед них є такі:

Лізинг передбачає спочатку довгострокову оренду транспортного засобу. Клієнт стає повноправним користувачем, але не власником.

Компанія-лізингодавець сама обирає та купує машину за тими вимогами, які озвучує клієнт.

Лізинг уживаних авто – доволі поширена практика. Кредитування також поширюється на вживані транспортні засоби, але воно не таке популярне.

Якщо у клієнта недостатньо коштів продовжувати договір із лізингодавцем у зв'язку з недостатньою кількістю коштів, то договір легко розривають, а техніку повертають у компанію.

Під час оформлення лізингу потрібна мінімальна кількість документів.

Лізинг передбачає гнучкість та швидке внесення змін у договір.

Договір з лізингу триває набагато довше, ніж за кредитом. Тому клієнт сплачує лізингодавцеві щомісяця меншу суму, ніж банкові при оформленні кредиту.

Лізинг передбачає викуп автомобіля після закінчення договору.

Лізинг також передбачає меншу переплату за вартість авто. Тому він є набагато вигіднішим, ніж автокредитування. Якщо у клієнта виникнуть певні питання, то він може поставити їх досвідченим менеджерам компанії «ХапайАвто».
Переваги лізингу над кредитом

Лізинг має низку переваг.

Швидкий розгляд та оформлення заявки від клієнта.

Якщо лізингоотримувач ще не вибрав авто, то компанія це зробить за нього.

Усі справи з документами компанія бере на себе.

Від лізингоотримувача вимагають невеликий пакет документів.

Тому лізинг – це хороший спосіб отримати авто в довгострокову оренду з можливістю його викупу після закінчення терміну дії договору.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus