USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Головні фішки Samsung Galaxy S23

26 Червня 2024 13:22
Samsung S23 – смілива найдешевша версія смартфонів у лінійці виробника. Оснащена першокласним апаратним забезпеченням і винятковим набором функцій, вона сміливо складає конкуренцію аналогічним моделям Apple, а в чомусь навіть перевершує їх. Ось кілька цікавих можливостей гаджета.

Захист від спаму

Виробник впровадив у Bixbyфільтр дзвінків, що захищає від нав’язливих рекламодавців. На відміну від Гугл Асистент, який починає відповідати замість користувача на вхідний виклик за прописаним алгоритмом, у Bixbyможна надрукувати свій текст. Bixby Text Call почне записувати все, що наговорять. Потім переведе це в текстову форму. Це дуже зручно, бо немає потреби відповідати на небажаний дзвінок. Знайти телефон із таким практичним помічником легко на сайті: https://comfy.ua/ua/smartfon/brand__samsung__seriya_smartphone__samsung-galaxy-s23/.

Оброблення фотографій

Вирізати потрібний об’єкт зі знімка, змінити фон через переміщення виділеної ділянки до іншої програми можна за допомогою простого жеста. Завдяки опції поділу екрана зробити це набагато зручніше, ніж в iPhone.

У Samsung S23 інтегровано AdobeLightroom, який працює за замовчуванням. З’являється можливість оброблення фото одразу на телефоні.
Новітній сканер відбитка пальців

Модель має Sonic Sensor Gen 2 – ультразвуковий датчик, вмонтований в екран. Площа поверхні, що відповідає за розпізнавання, збільшена на 77%, що дозволяє уникнути випадкових дотиків і збирання багатьох даних під час сканування.

Акумулятор із реверсивною зарядкою

Місткість батареї було збільшено до 3900 мА*г, вона забезпечує до 5,5 годин активної роботи екрана в режимі ігор, перегляду відеоконтенту. За економічного використання – 6-7. Швидкісна зарядка значно скоротила час на відновлення енергії. Тому використання телефона може бути майже неперервним.

Пристрій на 25 Вт здатен заповнити 57% акумулятора за пів години. Водночас Galaxy S23 вміє заряджати гаджети, які підтримують бездротове відновлення енергії. Достатньо покласти смартгодинник або гарнітуру на задню панель телефона.

Використання ефектів

У налаштуваннях відеодзвінків є безліч функцій для внесення різноманіття у відеоконференцію. Можна розмити фон, зробити автоматичне кадрування, щоб залишатися у фокусі. Аби активувати можливості, треба:

зайти в налаштування та вибрати додаткові функції;

увімкнути перемикач ефектів відеодзвінків.

Samsung ґрунтовно підходить до розроблення своїх телефонів. Він створює не просто гаджет, а зручний засіб для роботи.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus