USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Головне – не боятися та не панікувати», – медик 14-ї бригади про службу на передовій

29 Липня 2023 08:06
На рахунку Володимира сотні врятованих життів побратимів. Київщина та Житомирщина, Миколаївщина й двічі Харківщина, пекельний Донбас – скрізь, де воювала наша Князівська бригада, Володимир дивився у вічі смерті і перемагав у битві за життя, рятуючи тих, хто рятує Україну.

Історію чоловіка розповідають у пресслужбі 14 ОМБр.

До лав 14-ки Володимир став з перших днів повномасштабного вторгнення, і, каже, за майже півтора роки служби, чітко знає, що основне для медика на фронті – не боятися й не панікувати, навіть у найскладніших, найкритичніших ситуаціях.

Читати ще: Доводилося оперувати до 10 осіб за добу: історія військового хірурга з Волині

«Коли ти виїжджаєш на «нуль», де триває бій, для евакуації поранених, головне – зібраність, відсутність страху чи, тим більше, паніки. Хлопці сподіваються на тебе, ти їхній порятунок, і ти не маєш права їх підвести, виказати страх чи невпевненість. Тільки так врятуєш їх і сам залишишся живим», – ділиться Володимир.

Читати ще: Змінив цивільну медицину на військову: історія медика волинської нацгвардії

Побратим каже, війна змушує кожного переосмислювати те, що знав, спонукає усвідомити і цінувати найважливіше – людське життя, тих, хто тебе любить і кого любиш ти, свою державу, за яку ми воюємо. І Перемога у цій війні неодмінно буде, впевнений Володимир, треба ще трохи терпіння і самовідданості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus