USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Голова Волинської ОВА вручив подяки естонським волонтерам за допомогу військовим

27 Жовтня 2023 09:36
Начальник ОВА Юрій Погуляйко 26 жовтня зустрівся з представниками естонської громадської організації «MTU Toeta Ukrainat». Вони допомагають нашій країні з 2015 року. А після 24 лютого 2022 року ввезли в Україну 33 позашляховики, 2 машини швидкої допомоги, 4 фургони та 7 причепів-саун для наших військових. Також волонтери доставили в Україну близько 40 тонн тактичної, медичної й гуманітарної допомоги та сім повних причепів шин.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Слід зазначити, що естонці неодноразово надавали допомогу і волинським бійцям.

«Дякую за чималий вклад у нашу перемогу. Впевнений, що завдяки такій підтримці зможемо вигнати окупанта з нашої землі», – зазначив Юрій Погуляйко.

Опісля очільник області вручив Подяки голови облдержадміністрації громадській організації та його голові Антсу Ермові за волонтерську діяльність.

«Дякую вашому народу за те, що продовжуєте боротися не лише за свою свободу, а й за нашу та усієї Європи», – зазначив представник громадської організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus